Werkzaamheden slider

Werkzaamheden

Binnen- en buitenschilderwerken
Binnen- en buitenschilderwerken aan zowel woningen, winkels en bedrijfspanden. Vooraf adviseren wij over de te gebruiken materialen en kleuren. De uit te voeren werkzaamheden worden gespecificeerd in een vrijblijvende offerte.

Wand- en plafondafwerkingen
Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Onder andere behang, glasvlies en sauswerk aan wanden en plafonds kunnen wij voor u verzorgen.

Meerjaren onderhoudsplan
Tevens kunnen wij voor u een meerjaren onderhoudsplan opstellen voor het onderhoud van uw woning, winkel- of bedrijfspand. Zo worden de kosten verdeeld over meerdere jaren. Het voordeel hiervan is dat de genoemde panden, op afgesproken tijden, worden onderhouden volgens het plan.

Totaalpakketten
Voor bijvoorbeeld VVE van appartementencomplexen kunnen we een totaalpakket samenstellen. Wij werken hier in samen met gerenommeerde bedrijven waarvan wij uitgebreide referenties kunnen overleggen.

Het pakket kan bestaan uit:

Deze werkzaamheden zijn mogelijk in Capelle aan den IJssel. Wilt u contact met ons op te nemen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kunt u doen via het contactformulier.

Copyright © 2024 G. de Vos - webdesign door R. de Vos